Rating: 5 sterren
1 stem

Reacties

Maartje
2 jaar geleden

Na de hooianalyse was ik op zoek naar iemand die me kon helpen het rantsoen van mijn paarden daar goed op aan te passen. Een hele uitdaging met een kudde van 3, met erg uiteenlopende behoeftes.
Amanda heeft me super goed geholpen met een uitgebreid rapport waar ik heel goed mee aan de slag kan. Ook de 'nazorg' is erg goed, want alle vragen die ik nog heb, kan ik stellen en worden beantwoord.
Amanda is een fijn persoon om mee te communiceren en ze is erg duidelijk en helder in haar advies.

Sigi Weckx
2 jaar geleden

Via de groep denken over paarden op fb had ik gevraagd of iemand mij kon helpen ivm voedselanalyse en rantsoenbereking voor mijn Merrie. Amande reageerde hier op en heb haar toen hier over aangesproken. Meteen kreeg ik een verwijzing naar haar website zodat ik het kon doornemen. Heb dan ook gekozen boor analyse en rantsoenbereking. Eens dit aangevraagd was kreeg ik een uitgebreide en duidelijke vragenlijst die ik moest invullen zodat ze aan de slag kon. Zo gezegd zo gedaan. Enkele dagen later kreeg ik een mooi duidelijk gedetailleerd verslag van hoe het nu is en wat er moest gebeuren. Ik heb haar nog enkele vragen gesteld waar ik nog aan twijfelde of een vraag over had. Meteen kreeg ik duidelijke uitleg en nog wat extra tips. Ik ben super tevreden. Eerlijk, correct, behulpzaam! Doe zo verder!

Lilianne
2 jaar geleden

Via Facebook heb ik een rantsoenberekening gewonnen bij Equinoji. Dit kwam voor mij op een heel goed moment want mijn ruin mag sinds kort niet meer bereden worden, wat voor nogal wat verandering in zijn voedingsbehoefte zorgde. Doordat ik mijn ruwvoer toevallig net had laten analyseren, kon Amanda een zeer gedetailleerde analyse maken van de voedingsstoffen in mijn hooi en hierop een zo goed mogelijk aanvullend hardvoer adviseren. Uiteindelijk ging mijn voorkeur toch nét uit naar een ander vitaminebrokje, maar ik ben dan ook erg eigenwijs, haha. Echter is deze keuze wel 100% gebaseerd op de analyse van Amanda en wist ik nu precies waar ik op moest letten qua voedingswaarden en samenstelling van het hardvoer. Ik ben dus super blij met de rantsoenberekening, want nu weet ik precies hoe ik mijn ruwvoer moet aanvullen met een brokje, rekening houdend met de specifieke behoeften van mijn paard. Een aanrader!

Reactie plaatsen